Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

İtfaiye'ye yeni bir araç

İtfaiye

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, itfaiye araçlarının olaylara ve yangınlara daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilmesi için öncü araçlara araç takip sistemi ile Navigasyon cihazları taktırdı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, itfaiye araçlarının olaylara ve yangınlara daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilmesi için öncü araçlara araç takip sistemi ile Navigasyon cihazları taktırdı.
İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri, öncü araçlara takip sistemi ve Navigasyon cihazları sayesinde itfaiye görevlilerinin daha hızlı ve kolay şekilde olay yerine ulaşarak yangınlara müdahale edebileceklerini açıkladı. 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı; İtfaiye teşkilatının insan hayatı açısından çok büyük önem taşıdığını belirterek Balıkesir il genelindeki İtfaiye Teşkilatını da bu nedenle çok modern bir yapıya kavuşturduklarını kaydetti.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı itfaiye teşkilatının yangınlara müdahale ile vatandaşın can ve mal güvenliği konusunda her zaman büyük bir özveri içinde çalıştığını ve görevini titizlikle yerine getirdiğini belirten yetkililer, “İtfaiye teşkilatımız yangınlara anında müdahale ederek, halkımızın can ve mal güvenliğini korumak için büyük çaba ve gayret göstermektedir. Bizler İtfaiye teşkilatımızı her geçen gün daha güçlü hale getiriyoruz. İtfaiye personelimizi eğitiyoruz. İtfaiyecilerimizin daha iyi yetişmesi için gerekli çalışmalar yapılıyor. Bu arada bütün araçlara araç takip sistemi yanında Navigasyon cihazı yerleştirdik. Olaylara müdahale ve ulaşım konusunda çok faydalı olacak cihazlar. Allah vermesin ama bir yangın bir kaza olduğunda da daha pratik ve daha hızlı bir şekilde müdahale etme şansımız olacak.” diye konuştu.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan, Erdek ve Marmara İlçelerinde kullanılmak üzere, itfaiye araçlarına öncülük edecek 4X4 kamyonetten birer tane gönderirken, bu araçların her ikisinde de araç takip sistemi ve Navigasyon cihazlarının bulunduğu bilgisi verildi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı